26 / 04 / 2024

Envarev Samandıra fiyat!

Envarev Samandıra fiyat!

Firma: Berda İnşaat

Proje: Envarev

Envarev Samandıra fiyat listesi kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Envarev Residence'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin 2017 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Envarev Samandıra fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede 213 adet daire ve ticari üniteler bulunuyor.


Sancaktepe  Envarev  Konutları'nın alanları 80 metrekare ile 161 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. 


Berda İnşaat Envarev 'de çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness salonu, basketbol-voleybol sahası, otopark, yürüyüş parkuru, hamam, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Envarev Samandıra fiyat!

Sancaktepe Envarev'da daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Envarev Sancaktepe adres: Osmangazi Mah. Hilal Cad. No:8 Samandıra/Sancaktepe/İstanbul


Envarev satış ofisi iletişim

Telefon : (0216) 561 0212

Web Sitesi: www.envarev.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön