19 / 04 / 2024

Envarev sancaktepe ulaşım

Envarev sancaktepe ulaşım

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Envarev Samandıra fiyat!

Envarev Samandıra fiyat listesi kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri!

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri kapsamında proje Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Gülhane Caddesi'nde bulunuyor. Proje teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sancaktepe Halk GYO Vakıf GYO ulaşım!

Sancaktepe Halk GYO Vakıf GYO ulaşım bilgilerine göre proje Zaloğlu Rüstem Caddesi ve Kanuni Caddesinin arasındaki bölgede yükseliyor. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 222 bin 132 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Aydos Country projesinde 10 bin TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri...

Envarev sancaktepe ulaşım Haberi

Envarev sancaktepe ulaşım

Daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Envarev Konutları'nın 2017 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Proje dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor. 


Berda İnşaat tarafından hayata geçirilen Envarev Rezidans'ta 213 adet konut ve ticari üniteler bulunuyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 80 metrekare, maksimum 161 metrekare olarak tasarlandı.


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen Envarev Berda İnşaat Evleri 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 75'lik kısmı yeşil alandan oluşuyor.


Envarev Sancaktepe'de otopark, çocuk oyun parkı, fitness salonu, yürüyüş parkuru, açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, süs havuzu, sauna, basketbol-voleybol sahası gibi ortak kullanım alanlarına...