27 / 04 / 2024

Enver Demirel 2015 yatırımları

Enver Demirel 2015 yatırımları

2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı açıklamada“Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı" dedi

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Etimesgut'ta yaşam kalitesi artıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Etimesgut Belediyesi yatırımlarına hız verdi!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesi amacıyla mesaisinin büyük bölümünü sahada; yatırım ve hizmet alanlarında geçiriyor.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Enver Demirel: Etimesgut yılda 30-50 bin göç alıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Yılda 30 ila 50 bin arasında göç alıyoruz. 2023’te Etimesgut’un nüfusu 1 milyona doğru yol almış olacak" dedi. İşte açıklamaları...

Etimesgut'a 50 milyon TL’lik sosyal yaşam alanı!

Ankaralıların, sosyal alan eksikliği nedeniyle zaman geçirmek için AVM’lere akın ettiğini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni sosyal donatı alanları oluşturmak için 50 milyon TL’lik kaynak ayırdıklarını söyledi.

Ankara Etimesgut'a yeni sosyal donatı alanları oluşturulacak!

Ankaralıların, sosyal alan eksikliği nedeniyle zaman geçirmek için AVM’lere akın ettiğini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni sosyal donatı alanları oluşturmak için 50 milyon TL’lik kaynak ayırdıklarını söyledi.

Enver Demirel 2015 yatırımları Haberi

Enver Demirel 2015 yatırımları


2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı. İlçemizi modernleştirirken insanımızın yaşam kalitesini artıran onlarca projeye imza attık. Yatırımlarımız, hizmetlerimiz yoğun ve hızlı biçimde devam ediyor” dedi.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2014 yılını değerlendirdi. 2014 yılının seçim yılı olmasına rağmen hizmetlerin artarak devam ettiği bir yıl olduğunu kaydeden Demirel, “2014 yılı içerisinde 30 Mart seçimlerini yaşadık. Seçimlerden önce ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Onlarca park, sosyal kültürel tesis alanları inşa ettik. 30 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühüyle oylarımızı artırarak 3. kez bu göreve yeniden seçildik. Seçimlerin ardından halkımızdan aldığımız güçle hizmetlerimize devam ediyoruz. Belediyemize bağlanan 5 mahallenin sorunlarına öncelik vererek bu mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin mağduriyetini gidermek...