29 / 03 / 2024

Enver Demirel: Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi en kapsamlı merkez olacak!

Enver Demirel: Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi en kapsamlı merkez olacak!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.



Engelli vatandaşlar ve aileleri için Engelsiz Yaşam Merkezi yapacaklarını vurgulayan Demirel, "Bu projemiz Türkiye'ye örnek olacak" dedi. 



Fiziki çevre düzenlemeleriyle engellilerin ulaşımlarını da kolaylaştırdıklarını kaydeden Demirel, "Engellilerin yönetimde daha çok söz sahibi olmaları için Kent Konseyimiz bünyesinde Engelliler Meclisi'ni kurduk. 'Engellileri Denizle Buluşturma Projesi' kapsamında 2 bin engellimizi ve ailesi denizle buluşturduk. Bu yıl yine 114 engellimize 5 yıldızlı bir tesiste tatil yaptıracağız" dedi. 



Demirel. engelliler ve aileleri için Engelsiz Yaşam Merkezi yapacaklarını da hatırlatarak. "Bu projemizi. Ankara'nın en gözde semtlerinden birisi olan Bağlıca'mızda kuracağız. Engellilerimiz ve yakınları için konaklama, eğitim ve rehabilite alanları ve çeşitli sosyal donatılar yer alacak. Bu merkez, Türkiye'nin en kapsamlı merkezi olacak, örnek bir proje olacak" şeklinde konuştu. 



Ankara Başkent


Geri Dön