28 / 03 / 2024

Etimesgut Engelsiz Yaşam merkezi

Etimesgut Engelsiz Yaşam merkezi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Etimesgut'ta Engelsiz Yaşam Merkezi açılacak!

Etimesgut Belediyesi, engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik hizmetleriyle ilçeyi daha yaşanabilir hale getirdi. Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Engelsiz Yaşam Evleri geliyor!

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

Etimesgut Engelsiz Yaşam merkezi Haberi

Etimesgut Engelsiz Yaşam merkezi

Engelli vatandaşlar ve aileleri için Engelsiz Yaşam Merkezi yapacaklarını vurgulayan Demirel, "Bu projemiz Türkiye'ye örnek olacak" dedi. 



Fiziki çevre düzenlemeleriyle engellilerin ulaşımlarını da kolaylaştırdıklarını kaydeden Demirel, "Engellilerin yönetimde daha çok söz sahibi olmaları için Kent Konseyimiz bünyesinde Engelliler Meclisi'ni kurduk. 'Engellileri Denizle Buluşturma Projesi' kapsamında 2 bin engellimizi ve ailesi denizle buluşturduk. Bu yıl yine 114 engellimize 5 yıldızlı bir tesiste tatil yaptıracağız" dedi. 



Demirel. engelliler ve aileleri için Engelsiz Yaşam Merkezi yapacaklarını da hatırlatarak. "Bu projemizi. Ankara'nın en gözde semtlerinden birisi olan Bağlıca'mızda kuracağız. Engellilerimiz ve yakınları için konaklama, eğitim ve rehabilite alanları ve çeşitli sosyal donatılar yer alacak. Bu merkez, Türkiye'nin en kapsamlı merkezi olacak, örnek bir proje olacak" şeklinde konuştu. 



Ankara...