25 / 04 / 2024

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi karşısında hayata geçirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 4 yılda Kayseri’ye kazandırdıkları yüzlerce eseri Engelsiz Yaşam Merkezi ile taçlandırdıklarını belirtti. 9 bloktan meydana gelen Türkiye’nin en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nin 4 bloğunu Hayırseverlerimizden Ali Rıza Özderici üstlendi.


Engelsiz yaşam Merkezi’nin temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, bürokratlar, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yapılması için Büyükşehir ile kol kola giren Hayırsever Özderici Ailesi, engelli derneklerinin başkan ve yöneticileri, engelliler ve aileleri ile vatandaşlar katılım gösterdi.


Geri Dön