25 / 04 / 2024

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...




Kayseri Büyükşehir Belediyesince temeli atılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi temel atma törenine iştirak eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi bundan yirmi yıl önce gecekonduların işgali altında, toz toprak içinde bir semt olduğu ama bugün Kayserimizin modern yapıları ve çevre düzenlemeleri ile örnek gösterilen semtler arasında yer aldığını söyledi.

 

Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin şehrimize, ilçemize semtimize yeni bir vizyon katacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin geliştiğini, güzelleştiğini ve cazibe merkezi olduğunu bunun neticesinde ise Köşk, Gültepe, Yıldırım Beyazıt mahallelerinin en güzel örneğini sunduğunu kaydetti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin bölgemizde düşünmesi, yapılan bir planlama ile hayata geçirmesini çok önemsediklerini, kendisine ve güzide ekibine teşekkür etiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sadece bölgeye değil bu şehrin sosyal yaşamına renk katacağını sözlerine ekledi.



Meram Belediyesi


Geri Dön