29 / 03 / 2024

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Rize'de 19 yıllığına kiralık sosyal tesis! 

Rize İli Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda yer alan sosyal tesisi 19 yıllığına kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleye göre söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Aile Bakanlığından mayıs ayı müjdesi! Sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal Ekonomik Destek ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. İşte desteğe ilişkin merak edilenler...

Kamu işçisine 1595 TL'lik sosyal destek, 4 ikramiye!

Toplu iş sözleşmesinin zam oranının belli olması sosyal haklarını da iyileştirilecek. Aylık sosyal yardım ücreti 1595 TL oldu. Sendika üyesi kamu işçileri ise yılda 4 ikramiye alacak.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Aylık 2.935 TL'ye TOKİ'den ev sahibi olun! Ödeme tablosu belli oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi doğrultusunda 250 bin konutun hak sahiplerinin netleşmesinden sonra yurttaşlar yeni projeler için gözlerini TOKİ'ye çevirdi. TOKİ uygun fiyatlara satışlara başlarken, 78.277 lira peşinata 101 m2 konut satılacağı açıklandı.

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya'da hayata geçirilecek konutların kuraları çekiliyor...

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi nerede Haberi

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi nerede


Kayseri Büyükşehir Belediyesince temeli atılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi temel atma törenine iştirak eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi bundan yirmi yıl önce gecekonduların işgali altında, toz toprak içinde bir semt olduğu ama bugün Kayserimizin modern yapıları ve çevre düzenlemeleri ile örnek gösterilen semtler arasında yer aldığını söyledi.

Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin şehrimize, ilçemize semtimize yeni bir vizyon katacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin geliştiğini, güzelleştiğini ve cazibe merkezi olduğunu bunun neticesinde ise Köşk, Gültepe, Yıldırım Beyazıt mahallelerinin en güzel örneğini sunduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin bölgemizde düşünmesi, yapılan bir planlama ile hayata geçirmesini çok önemsediklerini, kendisine ve güzide ekibine teşekkür etiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sadece bölgeye değil bu...