18 / 04 / 2024

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.



Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde inşa edilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temel atıldı. Temel atma törenine  Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Başkan Danışmanı İpek Elif Atayman ve çok sayıda vatandaş da katıldı.


Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, “Bugün temelini attığımız Aile Yaşam Merkezi’ni inşallah planlanan tarihten önce halkımızın hizmetine sunacağız. Projemizde bir adet çok amaçlı salon ayrıca idari bölüm inşaatımız var. İnşaat alanımızın tamamı 3 bin 70 metrekare. Ayrıca tesiste 26 araçlık otopark imkanı da olacak. Ben ayrıca, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde benim sorumluluğumda bulunan Etüt Proje ve Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak Malkara ilçemizde gerçekleştirdiğimiz bana bağlı olan yatırım ve projeler hakkında da bilgi vermek istiyorum. Büyükşehir Belediyesinin kurulduğu günden bu yana Malkara’da gerçekleştirdiği yatırımlar arasında ilçenin 40 yıllık hayali olan otogar, okul, çeşitli yerlerde kaldırım ve yol yapımı ile çeşitli işler yer alıyor. Önümüzde tamamlanma aşamasında olan diğer yatırımlarımız var. Bunların en büyüğü de Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisidir. Sözlerime son verirken belirtmek istiyorum ki, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak uzun süredir alt yapı çalışmalarını yaptığımız bir projemiz var. Yol Şube Birimimiz 8 tane merkezde şantiye kuruyor. Bu şantiyelerde gerekli iş makineleri ve teknik personel olacak. Bu şantiyelerden biri de Malkara’da olacak. Artık kendi kendisine yeten ve yol bakım işlerini kendi yapan bir sistem olacak. Sözlerimi Aile Yaşam Merkezi’nin hayırlı olmasını temenni ederek bitiyorum” ifadelerini kullandı.



Sınırkent


Geri Dön