25 / 04 / 2024

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.



Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi’nin temeli atıldı. 


 Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi’nin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörü Sema Ersöz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı M. Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, teşkilat mensupları, Konya, Karatay, Meram ve Selçuklu muhtar derneklerinin başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi yıl sonunda teslim!


Yıl sonunda tamamlanacak olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip. 


Bodrum, zemin + 2 kattan oluşan Havzan Aile Yaşam Merkezi'nde çok amaçlı salonun yanı sıra hanımlar salonu, emekliler salonu, muhtar ofisi, gençlerimiz ve çocuklarımız için kütüphane, derslikler ve spor salonu ve ortak alan yer alacak


Hakimiyet Konya


Geri Dön