20 / 04 / 2024

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.



 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Çelik, yaptığı görüşmeyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Erciyes Üniversitesi karşısında yapılması planlanan Engelsiz Yaşam merkezi için destek istediklerini belirten Başkan Çelik, “Türkiye’nin en kapsamlı Engelsiz Yaşam merkezi’ni Kayseri’ye kazandıracağız. 20 dönümlük alanda yapacağımız Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesini tamamladık. Çok güzel bir proje ortaya çıktı. Engellilerin rehabilitasyonu, eğitimi ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik birimlerin yer alacağı her türlü imkanı içinde barındıracak bir proje oldu. Bu proje için Sayın Bakanımızdan destek istedik. 20 milyon TL’yi geçecek olan yatırım için Bakanımızdan söz aldık” diye konuştu.
 


Geri Dön