18 / 04 / 2024

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inşa ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hayırsever-Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile inşa edilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Yolu’nda yapımı süren Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi karşısına inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatını ziyaret ederek çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Büyükkılıç, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ülkemizin en kapsamlı tesisi olacağını söyledi.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nin toplam inşaat alanının 10 bin 500 metrekare olduğunu ve 9 bloktan oluştuğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 3 bin 250 metrekareden oluşan 4 bloğun yapımının Hayırsever Ali Rıza Özderici tarafından üstlenildiğini söyleyerek, “Kayseri’mizin en önemli değerlerinden olan hayırseverlerimiz şehrimize kazandıracağımız yeni eserlere omuz vermeye devam ediyorlar. Engelsiz Yaşam Merkezi gibi ülkemizin engellilere yönelik en büyük tesisinin yapımına büyük katkı veren Değerli Hayırseverimize şükranlarımı ifade ediyorum” diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yarı olimpik havuz, hidroterapi havuzu, sera alanı, özel eğitim odaları, grup eğitim odaları, yasam evleri, atölyeler ve fizyoterapi alanı ile açık ve kapalı spor alanlarının bulunacağını söyledi.


Geri Dön