18 / 04 / 2024

Enza Home ürünleri

Enza Home ürünleri

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açtı!

Muratpaşa ilçesindeki 2 bin metrekarelik mağazada, yatak odaları, yemek odaları, tv üniteleri, koltuk ve köşe takımları ile tamamlayıcı ürünler bulunuyor.

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Enza Home, Enza Home Book projesini hayata geçirdi!

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Enza Home ürünleri Haberi

Enza Home ürünleri

1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, Yataş tarafından İstanbul Four Seasons Hotel'de basın toplantısında tanıtıldı.


Enza Home'un kuruluşu ve büyümesine ilişkin bilgiler veren Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Enza Home, sadece bir mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalarını bünyesinde bulunduran bir marka. Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatma koleksiyonunu ekledik. Müşterilerimizden çok büyük bir beğeni alıyoruz ki son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalarından biri olduk." dedi.


Öztaşkın, müşterilerinin evlerini daha güzel dekore etmeleri için Enza Home Book projesini geliştirdiklerini, hem yurt içinde hem yurt dışında beğeni göreceğini düşündüğünü söyledi. 


Öztaşkın, cirolardan daha ziyade, çözüm ortağı olmaya çalıştıklarını...