26 / 04 / 2024

Er Yatırım kağıthane oteli

Er Yatırım kağıthane oteli

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Kaçırmayın

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak... Kaçırmayın...

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Er Yatırım kağıthane oteli Haberi

Er Yatırım kağıthane oteli

Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriott Starvvood Grubu'nun sahip olduğu Four Points by Sheraton markasının Türkiye'deki tek stratejik partner yatırımcısı olan Er Yatırım, turizm sektöründe yatırım atağı başlattı. Bu kapsamda "Markalı şehir içi otel yatırımcısı" olma vizyonu ile 20 milyon dolarlık bir yatırımla, ilk olarak İzmir'in ticaret merkezi Bayraklı'da "Dört Dörtlük İş Merkezi Oteli" konumu ile yükselen Four Points by Sheraton İzmir, Eylül ayında kapılarını açtı.

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er Şirketler Grubu'nun turizm yatırımlarını bünyesinde barındıran Er Yatırım, "Markalı şehir içi otel yatırımcısı" olma vizyonu ve uluslararası fon değerine sahip bir gayrimenkul portföyü yaratma hedefiyle hızlı bir yatırım süreci başlattı. Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriott Starwood Grubu'nun sahip olduğu Four Points by Sheraton markasının Türkiye'de stratejik partneri...