18 / 04 / 2024

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.



Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriott Starvvood Grubu'nun sahip olduğu Four Points by Sheraton markasının Türkiye'deki tek stratejik partner yatırımcısı olan Er Yatırım, turizm sektöründe yatırım atağı başlattı. Bu kapsamda "Markalı şehir içi otel yatırımcısı" olma vizyonu ile 20 milyon dolarlık bir yatırımla, ilk olarak İzmir'in ticaret merkezi Bayraklı'da "Dört Dörtlük İş Merkezi Oteli" konumu ile yükselen Four Points by Sheraton İzmir, Eylül ayında kapılarını açtı.

 

Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Er Şirketler Grubu'nun turizm yatırımlarını bünyesinde barındıran Er Yatırım, "Markalı şehir içi otel yatırımcısı" olma vizyonu ve uluslararası fon değerine sahip bir gayrimenkul portföyü yaratma hedefiyle hızlı bir yatırım süreci başlattı. Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriott Starwood Grubu'nun sahip olduğu Four Points by Sheraton markasının Türkiye'de stratejik partneri olarak satın alan franchise haklarına sahip olan şirket; markayı ilk olarak İzmir'de hayata geçiriyor. Şirket, turizm yatırımları kapsamında; önümüzdeki 10 yıl içerisinde, toplam 300 milyon dolarlıkyatırımla20 otel projesi geliştirme kararı aldı.

 

İzmir'de ticaretin kalbinin attığı Bayraklı'da 20 milyon dolarlık bir yatırımla ilk otel projesine imza atan Er Yatırım, Four Points by Sheraton  İzmir  ile sektöre "Dört Dörtlük iş Oteli" konseptini kazandıracak. Şirketin en büyük otel projelerinden birisi olan, üst düzey teknoloji ve konfor donatılarıyla sektörde fark yaratmaya hazırlanan otel; iş merkezleri, sanayi bölgesi, İzmir Arena, İzmir Fuarı'na çok yakın bir konumda, Metro istasyonuna 5 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na yaklaşık yarım saat uzaklıkta yer alıyor.

 

Bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her şey...

 

8 bin metrekarelik bir alanda, 5 kattan olarak inşa edilen iş seyahatleri için aranılan her ihtiyacı karşılayan bir konsept sunuyor. Four Points by Sheraton İzmir'de 4 adet dubleks loft olmak üzere toplam 110 oda ve 5 toplantı salonu, 1 restoran ve 1 bardan oluşan otelde, standart odaların yanı sıra engelliler için özel odalar yer alıyor. Gurme bir alışveriş merkezi, rezidanslar ve ofisler ile ihtiyaç olunan her şeyin yer aldığı bir kompleks sunan otel, biryıl içerisinde 22 bin misafir ağırlamayı hedefliyor.


İzmir'in ticaret merkezi konumunda yer alan Bayraklı'dada üst düzey teknoloji ve konforu buluşturan Four Points by Sheraton, bir iş seyahati sırasında ortaya çıkan tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı.


22 bin misafir ağırlayacak

 

İzmir'in ticaret merkezi konumunda yer alan Bayraklı'da üst düzey teknoloji ve konforu buluşturan otelin, bir iş seyahati sırasında ortaya çıkan tüm ihtiyaçların düşünülerek tasarlandığını ifade eden Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Four Points by Sheraton İzmir'de sunulan hizmet ayrıcalıklarıyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini, bu sene içerisinde 22 bin misafir ağırlayarak bu hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi.


Çelikkanat, Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında şu açıklamada bulundu:

 

"20 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirdiğimiz, Eylül ayında hizmete giren Four Points by Sheraton İzmir, şirketimizin turizm yatırımları arasında en büyük projesi olarak yer alıyor. Başlattığımız turizm atağıyla yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yine aynı marka altında 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak olan yatırımlar ile yaklaşık 1000 kişilik istihdam yaratacağız. Bu otel yatırımının, yarattığı istihdamın yanı sıra inşaattan tekstile, porselenden cam eşyaya, gıdadan temizliğe kadar ellinin üzerinde farklı sektöre iş fırsatı yaratacak. Tüm yatırım planlarımızı ekonomiye sağladığımız katma değer artışıyla desteklemeyi sürdüreceğiz" 


Geri Dön