26 / 04 / 2024

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını dile getirdi..

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en büyük franchising ve de bayilik fuarı olan "Bayim Olur Musun?" bu yıl ilk kez bir gayrimenkul markasının ERA Türkiye'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirildi

ERA Sohbetleri'nin ilki gerçekleştirildi!

‘ERA Sohbetleri’mizin ilkini geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul’da 150'ye yakın katılımcı ile gerçekleştirdik

ERA, ‘ERA Sohbetleri’nin ilkini bugün gerçekleştirdi!

ERA Türkiye’nin düzenlediği ‘ERA Sohbetleri’nde, Türkiye’de gayrimenkul pazarlama alanındaki fırsatlar masaya yatırılırken konut sektörü de uzmanlar tarafından değerlendirildi

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Karar kesin! Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den haziran ayında yapacağı faiz toplantısı ile ilgili açıklama geldi.  Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro işte tam olarak böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı’ndan korkutan açıklama… Yüksek enflasyon devam edebilir!

Dünyada resesyon beklentisine yüksek enflasyon tehlikesi de eklenirken, Avrupa Merkez Başkanı Christine Lagarde’dan tedirgin edici bir açıklama geldi. Mevcut piyasa gerilimlerinin yakından izlendiğini vurgulayan Lagarde, “Enflasyonun çok uzun süre yüksek kalacağı tahmin ediliyor” değerlendirmesi y

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan mart ayında yapılması beklenen faiz artışı ile ilgili net açıklama geldi! Euro böyle olacak!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, fiyat baskıları nedeniyle faiz kararı ile ilgili açıklama yaptı. Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil baksın.

Euronun yönü resmen belli oldu! Başkan Lagarde açıkladı! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde enflasyonda zirve görülse bile faiz kararlarında emin olduklarına dair açıklama yaptı. Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için geri sayım başladı. ECB faiz kararı bugün açıklanacak. Faiz kararı ve karar sonrası euronun yönü merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın!

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon Haberi

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını ve potansiyelinin Avrupa'yı geçtiğini söyledi. Türkiye'nin bu yılın ilk 7 ayında yabancıya konut satışından 2.4 milyar dolar gelir elde ettiğine dikkat çeken Gagnon konuyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye'nin son 12 yılda yakaladığı ekonomik büyüme ivmesi gayrimenkul sektörüne büyük katkılar yaptı. Bir yandan yeni konutlar üretildi, diğer yandan yapılan düzenlemelerle yabancıya konut satışının önü açıldı. Verileri incelediğimde bu yılın ilk 7 ayında Türkiye'nin yabancıya konut satışından 2.4 milyar dolar gelir elde ettiğini gördüm. Bu, Avrupa'ya göre çok iyi bir rakam. Yabancıların gözü Türkiye'de ve markalı konut projelerinde. Türkiye'de emlak sektörü hızlı bir büyüme gösteriyor, ben de bu gelişmeleri...