25 / 04 / 2024

Erçınar İnşaat iletişim

Erçınar İnşaat iletişim

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Haziran'da kuruldu.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Erörs tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi bugün bahçelievler'de Azadi Tosun tarafından kurudu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Erçınar İnşaat iletişim Haberi

Erçınar İnşaat iletişim

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da kuruldu. 


Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Baraj Yolu Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, No:34 Kat:7...