29 / 03 / 2024

Erciyes Çocuk Hematoloji hastanesi ne zaman açılacak

Erciyes Çocuk Hematoloji hastanesi ne zaman açılacak

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi 23 Mayıs'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk Oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi 23 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanesi tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

Mustafa Çelik: Kayseri’nin denizi Erciyes gibi marka olacak!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi...

Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor!

Etkinlik alanı 2, 9 ve 16 Mart Pazar günleri ücretsiz olarak minik ziyaretçilere kapılarını açarak bir sanat serüvenine daha ev sahipliği yapıyor. Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor...

Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı!

Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı. Mehmet Oğuz Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı.

Erciyes'te artık helikopterle de kayak yapılabilecek!

Erciyes Dağı'nda adrenalin tutkunlarının tercihi heliski sporu da yapılmaya başlandı. Helikopterle Erciyes'te 3 bin 340 metre yüksekliğe çıkan 4 sporcu kayarak, 2 bin 200 metredeki Tekir bölgesine indi...

Gümüşhane Şiran'da 16 köye çocuk parkı, 4 köye semt sahası yapılıyor!

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu söyledi...

Erciyes Çocuk Hematoloji hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Erciyes Çocuk Hematoloji hastanesi ne zaman açılacak

Kansere Karşı Birlikte Derneği’nin (KANKA) girişimleri ve Kayserili hayırseverlerin girişimleriyle kurulan ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. 5 katlı ve 40 yatak kapasiteli hastanede hastalar için Avrupa ve dünya şartlarında hizmet verecek. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avrupa ve dünya kemik iliği nakli cemiyetlerinin müşterek olarak belirlediği standartlara göre merkezleri denetleyen, akredite eden ve belge veren JACEI kuruluşu tarafından da akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak tescil edilen hastane, Türkiye’de hizmete giren ilk ve tek çocuk kemik iliği nakli merkezi olacak.

"YATAK KAPASİTESİ 40’A ÇIKACAK"

Mevcut 8 yatak kapasiteli ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nde görevli doktor Prof.Dr. Musa Karakükcü, inşaat çalışmaları...