25 / 04 / 2024

Erciyes Dağı turizm

Erciyes Dağı turizm

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı. İkisi bir arada paketi sunuluyor.

Erciyes Dağı'nda 5 liraya kayak yapılabiliyor!

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı: " Amacımız kayağın zengin sporu olduğu düşüncesini kırarak asgari ücretle geçimini sağlayan ailelerin bile Erciyes'teki imkanlardan faydalanmasını sağlamak" dedi.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatih Arı imzasıyla kuruldu.

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Hizni Sakin tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soner Kır tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sinan çolak tarafından kuruldu.

Erciyes Dağı turizm Haberi

Erciyes Dağı turizm

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya ile Erciyes Dağı Kayak Merkezi "kültür kayağı" konseptiyle aynı turizm paketinde yer almaya başladı. Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ tarafından geliştirilen "Kültür kayağı" konseptiyle hazırlanan paket turlarla, turistler, hafta sonunu Kapadokya'nın mistik coğrafyasında geçirme imkanı bulurken hafta içi ise 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağında kayak yapabiliyor. Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Çıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamı 300 milyon avroluk bir yatırım olan Erciyes Master Planını hazırlarken projenin hem kentin hem de bölgenin turizm gelirini arttırmasını hedeflediklerini söyledi. 


UZUN SÜRE KALMALILAR 

Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projenin bölgeye de katkı sağlaması için somut adımlar atıldığını belirten Çıngı, bir zaman 1ar Kapadokya Krallığı'nın başkenti olan Kayseri ile Kapadokya'nın turizmden birlikte yararlanmalarını amaçladıklarını dile...