26 / 04 / 2024

erciyeste kayak ücreti ne kadar

erciyeste kayak ücreti ne kadar

Erciyes Dağı Kayak Merkezi' nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki' nin kayakseverlere bir hediyesi olacak....

Kayaköy'de imar planına tepki!

Kral mezarlarıyla ünlü Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı, çevreciler harekete geçti. Tepkilerini anlatmak için bir araya gelen Kayaköylüler, imar planının koruma amaçlı değil, rant amaçlı olduğunu söylüyor.

'Kredi tahsis ücreti' yargıya taşınacak!

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak. TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınıyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Aydın Ağaoğlu: Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

2015'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti belirlendi!

2015'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2015 yılında uygulanacak iletim ek ücretini, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin ( TEİAŞ ) iletim tarifesinin binde 5'i olarak belirledi.

Kayaköy otel istemiyor!

Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı çevreciler harekete geçti. 'Kayaköy'ün turizme kazandırılmasına değil bindiğimiz dalın kesilmesine karşıyız' diyen çevreciler İngilizce ve Türkçe hazırlanan pankartlarla seslerini duyurmak istedi.

Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni sezona hazırlanıyor!

Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz: "Bu kış sezonunda kayak merkezimizde hem daha çok turist ağırlamak hem de uzun bir sezon kayak yapılmasına imkan sunmak için bütün pistlerde çalışma yapıyoruz" dedi.

İmar durum belgesi ücreti!

Bir arsanın imar durum belgesi, taşınmazın bağlı olduğu belediyeye bir dilekçe ve gerekli olan diğer belgeler ile müracaat edilmesi halinde alınabiliyor. Peki, imar durum belgesi ücreti ne kadar?

Körfez Geçiş Köprüsü'nün ücreti ne kadar?

İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş köprüsünün temel atma töreni 29 Ekim 2010 tarihînde gerçekleştirildi. O dönem köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ücreti belli oldu!

İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş köprüsünün temel atma töreni 29 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirildi. O dönem köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı.

Körfez Geçiş köprüsü ücreti ne kadar olacak?

2010'da köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak açıklandı. Köprünün geçiş ücreti halen 35 dolar, geçiş fiyatı açıklandığı tarihte dolar kuru 1.43’tü. Bugün ise dolar kuru 2.30 seviyesinde…Körfez Geçiş köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak?

Erciyes Kayak Merkezi kışa hazır!

Türkiye' nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes, mekanik tesislerde ve pistlerde bakım onarım çalışmaları tamamlanarak 2014 - 2015 kış sezonuna hazır hale getirildi...

erciyeste kayak ücreti ne kadar Haberi

erciyeste kayak ücreti ne kadar


Erciyes Dağı Kayak Merkezi'nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kayakseverlere bir hediyesi olacak. Kayseri halkı, Erciyes'teki 18 mekanik tesisten açılışa özel hafta sonu ücretsiz olarak faydalanabilecek.


Son yağışlarla birlikte Erciyes'teki kar kalınlığı 80 santimetreye çıkarken pistler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ tarafından hazır hale getirildi. Erciyes'in kayak için hazır hale gelmesiyle sezon açılış tarihi de 14 Aralık Cumartesi günü olarak belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sezonun açılması nedeniyle kayakseverlere bir jestte bulundu. 14 Aralık Cumartesi ve 15 Aralık Pazar günleri Erciyes'teki 18 mekanik tesisten Kayseri halkı ücretsiz olarak faydalanabilecek. 


100 KİLOMETRE PİST HAZIR


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en iyi kayak merkezlerinden biri haline getirmek için önemli yatırımlar yaptığı Erciyes'te kayak...