28 / 03 / 2024

erciyeste teleferik ücreti ne kadar

erciyeste teleferik ücreti ne kadar

Erciyes Dağı Kayak Merkezi' nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki' nin kayakseverlere bir hediyesi olacak....

Kira tespit davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava açılması kanunen her zaman istenebiliyor. Kira tespit davasında avukatlık ücreti ne kadardır?

Siteler-Karapürçek teleferik projesi iptal!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, daha önce hakkında durdurma karan bulunan Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Kararda hat ve istasyonların yeriyle ilgili belirsizliklere de dikkat çekti.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı iptal edildi!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Mahkeme karara gerekçe olarak, 1/25.000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım îmar Planı'nda teleferik hattının bir ulaşım sistemi olarak yer verilmemesini gösterdi.

Ankapark'ta teleferik direkleri dikiliyor!

Ankapark teleferik direklerinin montajı, enerji dağıtım merkezi besleme hattı kazısı ve dinozor çadırlarında çalışmalar devam ediyor. Peki Ankapark nerede adresi nedir? Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark açılış tarihi nedir?

Noter vekalet ücreti 2014!

Kişilerin herhangi bir hukuki işlem ya da davalarına ilişkin, kendilerini temsil etmek üzere bir başka kimseyi ya da avukatı atama işlemine vekalet deniyor. Peki, noter vekalet ücreti 2014 ne kadar?

Bursa teleferik açılışı yılbaşında yapılacak!

Bursa’da toplam 9 kilometrelik uzunluğa sahip olacak teleferik hattı, yılbaşından itibaren hizmete açılacak. Başkan Altepe, teleferiğin 2. etabıyla da hem Bursa’nın ve esnafın kazanacağını hem de kent turizminin gelişeceğini sözlerine ekledi.

Denizli'ye teleferik geliyor!

Denizli Belediyesi tarafından yapılacak olan teleferik projesinde ilk adım atıldı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan teleferik sisteminin ihalesi yapıldı. Teleferik şehrin ilki olma özelliğine sahip..

Kira kontratı avukatlık ücreti 2014!

Kira sözleşmesi, taraflar arasında bir şahit huzurunda yapılabiliyor. Ancak bununla yetinmek istemeyen taşınmaz mal sahibi veya kiracılar kira sözleşmesini bir avukat yardımı ile hazırlayabiliyor. İşte kira kontratı avukatlık ücreti 2014..

Bursa Kültürpark'tan Kuştepe'ye teleferik hattı yapılacak!

Ulaşımda yaptığı yatırımlarla kent içi trafiği önemli ölçüde rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısını teleferik ağıyla giderecek. Teleferik projesinde hazırlıklar tamamlandı.

Gelir İdaresi Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin karar!

Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin karar 7 Kasım 2014 tarihinde 29168 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte karar metni..

Bursa teleferik hattı 2015'te hizmete girecek!

Bursa’da Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısı teleferik ağıyla giderecek. BursaRay Kültürpark İstasyonu - Pınarbaşı - Kuştepe - Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da iki teleferik inşaatı başlatıyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları’ndan bir heyete Sultaniye-Karlıtepe, Beykoz Çayırı-Hz. Yuşa Tepesi teleferik projeleri ve Kanal Riva hakkında bilgi verdi.

1958 yılında İstanbul'un muhtelif semtlerine teleferik kurulacakmış!

1958 yılında İsviçreli teleferik uzmanı M. Policar Türkiye'ye gelmiş. Bebek ve Kandilli veya Kanlıca'ya daha sonra Beyoğlu-Haliç arasında teleferik tesisleri kurulacakmış. Bu hatlardan sonra Sarayburnu - Üsküdar teleferikle birbirine bağlanacakmış.

erciyeste teleferik ücreti ne kadar Haberi

erciyeste teleferik ücreti ne kadar


Erciyes Dağı Kayak Merkezi'nde, kayak sezonu 14 Aralık Cumartesi günü açılacak. Açılış nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kayakseverlere bir hediyesi olacak. Kayseri halkı, Erciyes'teki 18 mekanik tesisten açılışa özel hafta sonu ücretsiz olarak faydalanabilecek.


Son yağışlarla birlikte Erciyes'teki kar kalınlığı 80 santimetreye çıkarken pistler de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ tarafından hazır hale getirildi. Erciyes'in kayak için hazır hale gelmesiyle sezon açılış tarihi de 14 Aralık Cumartesi günü olarak belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sezonun açılması nedeniyle kayakseverlere bir jestte bulundu. 14 Aralık Cumartesi ve 15 Aralık Pazar günleri Erciyes'teki 18 mekanik tesisten Kayseri halkı ücretsiz olarak faydalanabilecek. 


100 KİLOMETRE PİST HAZIR


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en iyi kayak merkezlerinden biri haline getirmek için önemli yatırımlar yaptığı Erciyes'te kayak...