26 / 04 / 2024

erdoğan konut paketi 2022

erdoğan konut paketi 2022

Konut fiyatlarındaki yükseliş son zamanlarda yüzde 100'ü aştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam 3 ayrı konut paketini müjdeledi. Bu açıklamanın ardından fiyatlar yeniden zamlandı. Peki ev alacaklar şimdi ne yapmalı? Ev almak için doğru zaman mı? Sektör temsilcileri neler diyor? İşte ayrıntılar...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Konut arzı artırılacak, kira fiyatlarındaki şişkinlik ortadan kalkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasıyla konut ve kira fiyatlarına değindi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem bölgesinde 650 bin konut yapacaklarını söyledi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira artışları için yasal düzenleme mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme dair soruları önemli açıklamalar yaptı. Büyükşehirlerde konut kiralarında ciddi bir artış olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ahlaki, insani değil. Bu fırsatçılığa yasal düzenlemelerle izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

erdoğan konut paketi 2022 Haberi

erdoğan konut paketi 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam konut satışlarıyla ilgili duyurduğu ayrı paketin ardından satılık ev ilanlarındaki fiyat yükselişleri dikkatleri çekti. Sektör temsilciler konut paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, çeşitli ilan sitelerinde yer alan konut fiyatlarının yüzde 5 ile yüzde 20 aralığında zamlandığına dikkat çeken sektör temsilcileri, ev fiyatlarının anında yükseldiğinin altını çizdi. Bu kapsamda, söz konusu paketlerin duyurulmasından önce 1,4 milyon lira olan bir evin açıklama ardından 1.6 milyon liraya, 1,7 milyon lira olan bir konutun da 2 milyon liraya ulaştığına vurgu yaptı. 

Peki sektör temsilcileri açıklanan konut paketiyle ilgili neler söyledi? Konut paketi sektörde nasıl karşılandı? Ev fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

BİR HAFTA SÜRECEK 

Keller Williams Cadde Gayrimenkul Danışmanı Burçak Sencer Çokgör,  konuyla...