02 / 05 / 2024

ereğli osb nerede

ereğli osb nerede

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni yatırıma yönelen firmalar olduğunu bildirdi. Tetiker, ilçedeki tersanelerin hareket kazanması için çalışmalar yaptıklarını söyledi...

Konya Ereğli OSB'de fabrika sayısı artacak!

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Konya Ereğli Belediyesi’ne arazi devri yapıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ereğli Belediyesi’ne TCDD'den arazi devri!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ile TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne devredildi.

Konya Ereğli'deki taş evler aslına uygun restore edilecek!

Konya'nın Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Taşevler için ortaklaşa başlattıkları röleve çalışmaları tamamlandı.

ereğli osb nerede Haberi

ereğli osb nerede


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni yatırıma yönelen firmalar olduğunu bildirdi.


Tetiker, yaptığı açıklamada, ilçedeki tersanelerin yeniden hareket kazanması için Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile çalışmalar yaptıklarını söyledi. Candan’ı, Ereğli için kazanç olarak gördüğünü belirten Tetiker, şunları söyledi: “Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan ile geçtiğimiz günlerde odamızda bir araya gelerek, bu meseleleri uzun uzun konuşma fırsatı bulduk. Sayın Milletvekili Karadeniz Ereğli için benim gördüğüm kadarıyla bir şanstır. TSO da ekonominin ilçedeki merkezi. Kararlar burada sağlıklı bir şekilde alınıp, stratejinin ötesinde profesyonelce bir hedef konduktan sonra yapılmayacak bir şey yok. Zaten tersaneler, kurulu bir düzen, sadece bir canlılık gerekiyor. Canlılığın da en önemli ayağı finansmandır. Bu finansmanın sağlanması, tekrar tersane sahiplerine tahsisi...