26 / 04 / 2024

eren zahavinin evi

eren zahavinin evi

Hollanda 1. Lig ekiplerinden PSV'de forma giyen Eren Zahavi'nin evi soyuldu.

Futbolcu Eren Zahavi'nin evi soyuldu!

Hollanda 1. Lig ekiplerinden PSV'de forma giyen Eren Zahavi'nin evi soyuldu.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Cizre'de evi yıkılan vatandaşa ev verildi!

Özhaseki, Cizre Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu'nu ziyaret ederek, terör saldırıları sonucu evi yıkılan bir vatandaşın TOKİ'den ev talebini içeren sözleşmesini imzaladı.

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi!

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi. TSK İç Hizmet Yönetmeliği'nin '' ordu pazarları, ordu evleri, askeri gazinolar'' ile ilgili düzenlemeleri içeren bazı maddeleri yürürlükten kaldırıldı.

Cemil Meriç'in doğduğu ev Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yazar, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç'in doğduğu ev restorasyon çalışmalarının ardından "Kültür Evi"ne dönüştürüldü.Mekanda Cemil Meriç'in kısa hayat öyküsünü içeren üç boyutlu animasyon filmi gösteriliyor.

Başakşehir'de 1.500 kişilik bilgi evi açıldı!

Başakşehir ve Bahçeşehir arasında kalan Sahintepe'de öğrenciler içi Türkiye'nin en büyük bilgi evi açıldı. Üç katlı, modern tasarımı, akıllı tahtaları ve sosyal aktiviteleriyle bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğü okuma salonunda tüm eğitimler ücretsiz

Kazım Yılmaz Muğla'ya sağlık evi yaptıracak

Muğla’nın Datça ilçesinde 6 okul ve bir lojman yaptıran hayırsever iş adamı Kazım Yılmaz, Palamutbükü’nde sağlık evi inşa ettirmek üzere valilikte protokol imzaladı  

Ankara'da 5. şžefkat Evi açıldı!

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara"ya tedavi olmak amacıyla gelen ve maddi durumu iyi olmayan kanserli hasta ve yakınlarına hizmet verecek 5. şžefkat Evi"ni hizmete sundu.

Eren House Ümraniye'de 310 bin TL'ye! 36 ay vade!

Eren House projesinde alanları 160 metrekare olan 5+1 bahçeli ters dublekslerin satışı sürüyor. Konutların fiyatları 310 bin TL ila 320 bin TL arasında

Mimar Eren Talu, İstinye Park'ta görüntülendi!

Defne Samyeli ile boşanma davası süren mimar Eren Talu çocuklarıyla İstinye Park'ta görüntülendi. çocuklarıyla yakından ilgilenen Talu, soruları yanıtlamadı.

Eckart Cuntz Alman Evi'nin restorasyonu için Kars'a gitti!

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, Kars’taki "Alman Evi"nin 2010 yılında kısmi restorasyonuna katkıda bulunan sponsorların isimlerinin yer aldığı plaketin açılışını yaptı.

Ünlü mimarlar Tuvana Büyükçınar ve Eren Talu iş kazası geçirdi!

Hafta sonu vukuatlı geçti. İki örnek, ünlü mimar ve tasarımcılarından. Birincisi, Çapamarka grubun yeni yeri Süpermarket'in tasarımlarını yapan Tuvana Büyükçınar'dan. İkinci kaza ise mimar Eren Talu'nun b

Ahmet Eren, Bitlis'e 70 milyon lira yatırım yaptı!

Yatırımlarıyla Bolu'nun kurtarıcısı İzzet Baysal'a benzetilen Eren, 4 kardeşiyle birlikte iş hayatında da hızla büyümeye devam ediyor...

eren zahavinin evi Haberi

eren zahavinin evi

Hollanda Erepise ekibinde top koşturan Eren Zahavi'nin evine hırsız girdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Eran Zahavi takım otobüsüyle gittiği deplasman maçı esnasında kurye kılığında eve giren iki hırsız, İsrailli oyuncunun eşini ve dört çocuğunu rehin alıp evi soydu.



Hollanda emniyetinden yapılan açıklamaya göre; olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını ve soygun esnasında kimsenin yaralanmadığı belirtildi. 20'li yaşlarında olduğu belirlenen kişilerin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Zahavi,  "Hiç istenmeyen bir durum yaşandı. Bu olay normal bir hırsızlık vakasının çok daha ötesinde" açıklamasında bulundu. 

PSG'li Angel Di Maria'nın evi...