19 / 04 / 2024

Ergun Gültekin

Ergun Gültekin

ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Başkonuş, Ergun Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de Gaziosmanpaşa, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz ve Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz, Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Ergun Gültekin Haberi

Ergun Gültekin

ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Başkonuş, Ergun Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT Şirketin kendisi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde konut, işyeri, fabrika, otel, tatil köy, turistik tesis, her türlü bina inşaatlarını yaparak satmak veya kiraya vermek. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı konut ve işyerleri, bina inşaatları yapmak, satmak veya kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat, tesisat, elektrik taahhüt, onarım ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi kamu kurum ve kuruluşları veya özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...