24 / 04 / 2024

Ergün Polat İnşaat BEZE Group iş birliği

Ergün Polat İnşaat BEZE Group iş birliği

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

ERG İnşaat'ın acı günü! Sani Müfit Ergilgin vefat etti!

ERG İnşaat Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vural Erbilgin'in babası Sani Müfit Ergilgin vefat etti. ERG İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Ergün Turan Esenboğa Külliyesi'nin son durumunu inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile birlikte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan inşaat çalışmaları devam eden Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını ziyaret etti.

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Umut Murat Ergün, Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü oldu!

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kuruldu. “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat ERGÜN atandı.

Ergün Turan İstanbul Kayabaşı şantiyelerini ziyaret etti!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde inşaat çalışmalarının devam ettiği konutların şantiyelerini inceledi. Turan, ilk olarak 2 bin 512 konutluk alanda incelemelerde bulundu.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Ergün Turan YBÜ Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin şantiyesini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Doğan ile birlikte ziyaret etti.

Ergün Polat İnşaat BEZE Group iş birliği Haberi

Ergün Polat İnşaat BEZE Group iş birliği

İnşaat sektöründe başarılı işlere imza atan ve verdiği taahütleri çok kısa bir sürede yerine getiren Ergün Polat İnşaat Stratejik İletişim Danışmanlığı ve Marka Pazarlama İletişim Yönetimi alanlarında BEZE Group & BEZE3D Dijtal Ajans ile ortaklığa imza attı. BEZE Group uzun yıllara dayalı gayrimenkul geliştirme, inşaat, tedarik konularındaki sektörel ve kurumsal deneyimleriyle "ERGÜN POLAT İNŞAAT” ile kurumsal yapılanma, iletişim, marka, medya ve halkla ilişkiler yönetimi konularında çözüm sunacak. 

Polatların ikinci kuşağı müteahhit iş insanı olan Ergün Polat tarafından 1996 yılında kurulan Ergün Polat İnşaat, İstanbul'un çeşitli semtlerinde konut projeleri hayata geçirmiş sonrasında ise Nişantaşı'nda çalışmaya devam ederek burada lüks ve rahat konut projeleri üretmeye devam etti. 

Kısa zaman içerisinde Nişantaşıların güvenini kazanan Ergün İnşaat burada Atapol isimli konut projelerini hayata geçirmeye...