25 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat açıklama

Erguvan İnşaat açıklama

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’tan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında inşaat sektörüne yönelik gözaltı haberleriyle ilgili açıklama...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşımızın meraklarını giderek açıklama gerçekleştirildi.

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın! Yeni açıklama az önce geldi! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni açıklama geldi, 31 Mart'a kadar geçerli. Hemen inceleyin!..İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan son 6 gün kala açıklama! Müşterilerin hepsi baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. İşte 6 gün kala yapılan açıklamanın detayları...

Kabine toplantısı sona erdi! Asgari ücret ne kadar olacak? İşte Cumhurbaşkanı’ndan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Gündeme dair merakla beklenen konular ele alındı. İşte toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Valilikten Mühendis Korkut Küçükcan'ın ölümü ile ilgili açıklama!

Gaziantep Valiliği mühendis Korkut Küçükcan'ın Akkent'teki cami inşaatında kubbeye beton dökmek amacıyla kurulan iskelenin çökmesi ve enkaz altında kalması ve 33 saat devam eden kurtarma çalışması ile ilgili açıklama yaptı. 

Erguvan İnşaat açıklama Haberi

Erguvan İnşaat açıklama

İnşaat sektörünün önemli isimlerinin de gözaltına alındığı operasyonla ilgili konuşan Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, konuyla ilgili hızlıca sonuca varılması gerektiğini savundu. 

Maraşlı konuyla ilgili, “Gözaltına alınan kişiler 10-15 bin kişiye ekmek veriyor. Bu rakamlar sektör için oldukça önemli. Ayrıca yabancı yatırımcıyı kaçırmamamız lazım. Yetkili makamların bir açıklama yapması gerekiyor. Aksi takdirde bu tatsız olaylar yurtdışı pazarını etkiler” derken, Demirbaş ise “Sektörde yaşanan bu durum çok üzücü. Altından bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Şu an acilen imajın düzeltilmesi gerekiyor”...