28 / 03 / 2024

Erguvan İzolasyon Ve Yapı adres 

Erguvan İzolasyon Ve Yapı adres 

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şimşek tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kolcu tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piraye İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Kübra Öztürk tarafından kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özde Şenel tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Demir, Anıl Yüceol ve Serkan Arslan ortaklığında kuruldu.

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı adres  Haberi

Erguvan İzolasyon Ve Yapı adres 

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. KİMYEVİ MADDE VE KİMYEVİ BOYA a. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde...