28 / 03 / 2024

Erka Yapısal iletişim

Erka Yapısal iletişim

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Sur Yapı Ispartakule iletişim!

Sur Yapı Ispartakule iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sur Yapı Ispartakule projesinde 327 konut inşa edecek...

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Çeşme Fenerburnu Folkart Yapı Evleri iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje 5 kat halinde yükselecek. Çeşme Fenerburnu Folkart Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 2 278 olarak belirlendi.

Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları iletişim!

Fiyat listesinin henüz belirlenmediği proje toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Kartal Umran Yapı Projesi iletişim!

Kartal Umran Yapı Projesi iletişim için 0216 459 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları netlik kazanmayan projede inşaat çalışmalarının yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim!

Çengelköy Genç Yapı Projesi iletişim için 0216 574 59 59 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Banka kredisi kullanılabilen proje 8 blok halinde hayata geçiriliyor.

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim!

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim için 444 5 787 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.

Erka Yapısal iletişim Haberi

Erka Yapısal iletişim

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde her türlü yapısal çözümler belirleyerek tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...