28 / 03 / 2024

ermaş mermer Riyad

ermaş mermer Riyad

Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı.

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Mermer sektörü inşaata katkı sağlıyor!

Babasının yanında çırak olarak başladığı mesleğini, oğlu Yiğit'in adına açtığı mermer atölyesinde başarıyla devam ettiren Murat Aydın, hızlı adımlarla ilerliyor.

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Taahhüt Yapı Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kuriş tarafından 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Mermer tozu ve külden suda batmayan 'beton' üretildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden bilim insanları, mermer tozu ve yanmış kömür külünden, çevreci, hafif, ısıya ve suya dayanıklı beton blok üretti. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Yunus Caddesi'nde kuruldu.

Fas Doğaltaş ve Mermer Fuarı başladı!

Fas 1 'inci Doğaltaş ve Mermer Fuarı, Fas'ın en büyük ticari hacmine sahip kenti olan Kazablanka'da başladı. Türkiye'nin şeref konuğu olduğu fuar, Kazablanka Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

Mermerler Şirket Grubu'nun acı günü! Veysel Mermer vefat etti!

Mermerler Şirket Grubu'nun Yönetim Kurulu üyesi Veysel Mermer vefat etti. Mermerler Şirket Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Nefes Grup İnşaat Mermer Kağıtçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefes Grup İnşaat Mermer Kağıtçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Yıldır tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi,Yeşil Sokak'ta kuruldu.

Bursa Mermer Fuarı'ndaki en pahallı mermeri Hintliler aldı!

Bursa'da açılan blok mermer fuarında en pahalı ürünler olarak dikkati çeken yaklaşık 110 bin liralık mermeri Hintliler, 80 bin liralık olanı ise İtalyanlar satın aldı.

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Craton Mermer Granit İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Elmadağ, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Bursa Blok Mermer Fuarı 25 Kasım'da!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa, 25-28 Kasım 2015 tarihleri arasında dünyanın ilk 'Blok Mermer Fuarı'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Adıyaman Mermer Ocağı ve Mermer İşletme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 3 Aralık'ta!

Adıyaman Merkez'de bulunan Mermer Ocağı ve Mermer İşletme Tesisi Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 3 Aralık 2015 günü yapılacak.

ermaş mermer Riyad Haberi

ermaş mermer Riyad


Mermer sektörünün önemli firmalarından Ermaş, 2015 yılında Patara Beji ile 4 kıtaya ihraç yaparak hem Muğla hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı. Ermaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yüzlerce projeden sadece bir tanesi olan Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Mustafa Ercan, Riyad'da yapılacak Hilton Oteli'nin de mermerlerini de vereceklerini...