18 / 04 / 2024

ermaş mermer Suudi Arabistan

ermaş mermer Suudi Arabistan

Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı.

Suudi Arabistan Merkez Bankası Türk mermeri ile kaplandı!

Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı.

Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'na Türk mermeri!

Bankanın mermer sağlayıcısı olan Emaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Ercan, Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin yol sorunu çözülemedi!

Muğla Ula’da hayırsever İşadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin bahçesinin yanında bulunan 7 metrelik hazineye ait yol sorunu aşılamadı.

Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Telli tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağını Çinliler işletecek!

Antalya, Burdur ve Isparta’daki 100’e yakın mermer ocağı Çinliler'e geçti. Çinli şirketlerin Türk mermer ocaklarını işletmesine karşı olduğunu açıklayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, bu durumdan rahatsız olduklarını açıkladı.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Suudi Arabistan'ın El-Hicre kentinde bir evde yangın çıktı!

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'nın haberine göre, güney batıda bulunan El-Hicre kentinin El-Baha bölgesindeki bir evde, sebebi bilinmeyen nedenle çıkan yangında aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti...

Suudi Arabistan'da bir evde yangın çıktı!

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'nın haberine göre, Suudi Arabistan'ın güney batısındaki El-Hicre kentindeki bir evde çıkan yangında aynı aileden 7 kişi öldü.İtfaiyenin, uzun çalışmalar neticesinde yangının söndürüldüğün bildirildi.

Şener Mermer ihracat hedefini ikiye katlıyor!

Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

11 .Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri Fuarı açıldı!

Türkiye'nin doğaltaş ve memerdeki zengin rezervleri CNR Natural Stone - 11 .Uluslararası Mermer, Doğal Tas Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"nda vitrine çıkarıldı. Fuar, Türkiye'nin duayen mimarlarını buluşturdu.

Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demireli İnşaat Mühendislik Mermer ve Maden Ticaret Limited Şirketi, Şevki Demirelli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

ermaş mermer Suudi Arabistan Haberi

ermaş mermer Suudi Arabistan


Mermer sektörünün önemli firmalarından Ermaş, 2015 yılında Patara Beji ile 4 kıtaya ihraç yaparak hem Muğla hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı. Ermaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yüzlerce projeden sadece bir tanesi olan Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Mustafa Ercan, Riyad'da yapılacak Hilton Oteli'nin de mermerlerini de vereceklerini...