25 / 04 / 2024

Erol Demir kim

Erol Demir kim

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Ersas İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersas İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından kuruldu. 

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Erdemir İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Uran Caddesi, Vefa Apartmanı'nda kuruldu.

Erol Demir kimdir?

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği Başkanı Erol Demir kimdir? Erol Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Demir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Müteahhit Erol Demir..

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Ottoman Yatırım İnşaat Ahşap Demir Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Yatırım İnşaat Ahşap Demir Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Beykoz, Örnekköy Köyü'nde kuruldu.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

Demirören Alışveriş Merkezi neden apar topar açıldı

Mimari açıdan bir alay objesine dönüşen Demirören AVM'yi kimin tasarladığı bile belli değil. Bu işin esas sorumlusu, 'tarihi' görünsün diye uğraşan belediyeler, kurullar, komisyonlar...

Tchibo, İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Alman Perakende Devi Tchibo, 17 Mart Perşembe günü, yeni mağazası ile İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde tüketicileriyle buluşuyor

Demir Park AVM çekilişi sonuçlandı!

Demir Park Alışveriş Merkezi'nin Fiat 500 Lounge, Samsung LCD TV, Acer Notebook, Beko çamaşır Makinesi, Beko çamaşır Kurutma Makinesi, Beko LCD TV ve Beko Bulaşık Makinesi hediye ettiği çekiliş sonuçlandı...

Erol Demir kim Haberi

Erol Demir kim

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi. Kısa adı SULMED olan dernek Sultanbeyli 'de faaliyet gösteren Müteahhitler ile Emlakçılar arasındaki  dayanışmayı, iletişimi, bilgi alışverişini, sağlamakla beraber meslek için yapılması gereken konuların tartışılacağı platform oluşturularak tek seslilik değil çok seslilik yaparak meslek sorunlarını ilgili birimlere daha rahat ve hızlı duyurulmasını sağlamak ve çözüm üretmek için kurulmuştur.


Gelişmiş ülkelerde emlakçılık mesleği itibar gören bir meslek iken Türkiye 'de bu sektör ayağa kadar düşmüştür. Günümüzde bu işi mahalle bakkalları, site güvenlikleri, site yöneticileri gibi sektörle alakası olmayan insanlar yapmaya başladı. Buda sektöre güvensizliği ortaya çıkardı. Birazda bunda Gayrimenkul alıcısı ve satıcısının rolu büyük. Daha az komisyon (Hizmet Bedeli) vereyim diye...