25 / 04 / 2024

erol kaya kim

erol kaya kim

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Fransa'yı örnek göstererek toplam enerji ihtiyacının yüzde 74'ünü nükleerden elde ettiğini söyledi.

Türkiye'de kuraklık tehlikesi var mı?

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, AA muhabirinin, "Türkiye'de kuraklık tehlikesi olup olmadığı ve bunun önlenmesi için neler yapılabileceği konusundaki" sorularını yanıtladı. Türkiye'de kuraklık tehlikesi var mı?

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rda Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane'de Erol Kaya tarafından kuruldu.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kul Otelcilik ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve Erol Kaya ortaklığıyla kuruldu. 

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınaslan Kaya Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömer Faruk Aslan ve Şuayip Erol tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'un yatırım projelerinde çalışmalar sürüyor!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledi.

Şehirlerin geleceği dönüşümle kurtulacak!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, çarpık yapılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, ''Şehirlerin geleceğini kurtarmak için kentsel dönüşüm yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep'te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirildi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgedeki yatırımları ve projeleri incelediler.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Florya’daki ultra lüks sitelerde ikinci el fiyatları!

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi.

erol kaya kim Haberi

erol kaya kim

Nükleer santral için mevcut kıyı kanununda düzenleme yok. İnşaatta maliyeti düşürmek için gerekli kanun değişikliği teklifinin görüşüldüğü komisyonda muhalefet partileri itirazda bulundu. Bunun üzerine Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Fransa'yı örnek göstererek toplam enerji ihtiyacının yüzde 74'ünü nükleerden elde ettiğini söyledi. 


Akkuyu Nükleer Santrali asil için geri sayım başladı. Daha önce nükleer santral tecrübesi olmayan Türkiye'de santral inşaatı için özel kanunlar çıkartılması gerekiyor. TBMM'de önümüzdeki günlerde nükleer santral için görüşülecek kanun teklifleri Bayındırlık îmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda masaya yatırıldı. Uzun tartışmaların sonunda kanun teklifleri kabul edildi. Komisyonda CHP Mersin Milletvekili Serdar Kuyucuogulu nükleer santral için özel çıkartılacak kıyı kanunundaki değişikliğe tepki göstererek santralin turizme zarar vereceğini iddia edince Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili...