20 / 04 / 2024

ERSA 2015 Green Good Design Awards

ERSA 2015 Green Good Design Awards

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Reklam Gıda İnşaat Emlak Ve Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sinem Miras tarafında 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

Burçkale Green Village Şile'de yüzde 10 peşinat! Kalanı Eylül 2015'te öde!

Burçkale Green Village Şile projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 10 oranında peşinatlı kampanyalar yapılıyor. Projede daireler 4 oda 1 salon teras ve bahçe dubleksinden oluşuyor.

Green Village Şile'de yüzde 10 peşinat! Kalanı Eylül 2015'te öde!

Green Village Şile projesi kapsamında yer alan daireler için uygulanan yeni ödeme planı kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalanı ise Eylül 2015'te ödeniyor.

Sinpaş 2015'e 3 yeni projeyle girecek!

Ankara’da İncek Green projesi ile İstanbul Atakent’te Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa çıkaran Sinpaş GYO, 2015 başında Ankara’da iki projeyi, İstanbul'da da Bomonti projesini tanıtacak

Burçkale Green Village projesinde yüzde 10 peşinatla, geri kalanı 2015 Eylül'de öde!

Burçkale Green Village projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Geri kalan kısmı ise 2015 yılı içinde Eylül ayında ödeniyor.

Green Village Şile'de yüzde 10 peşinatla! Kalanı 2015 Eylül'de öde!

Green Village Şile projesi kapsamında yer alan konutlar için yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında kalan kısım ise 2015 yılının Eylül ayında ödeniyor.

Sinpaş Bomonti projesi 2015 yılının başında satışa çıkacak!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ankara’daki İncek Green projesi ile İstanbul Atakent’teki Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa çıkardık. 2015 başında Ankara’da iki proje ile İstanbul Bomonti projemizi duyuracağız” dedi..

Green Village projesinde yeni kampanya! Yüzde 10 peşin, kalan Eylül 2015'te!

Green Village projesinde yer alan konutlar için yeni kampanya düzenleniyor. Yeni kampanyaya göre yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalanı ise 2015 yılının Eylül ayında ödeniyor.

Ersa Mobilya’nın 2015 sürprizleri ORGATEC fuarında!

Fuarda, yeni konseptler, yeni fikirler ve yeni ürünleri sunacak olan ERSA Mobilya unutulmaya yüz tutmuş zanaat ve zanaatkârları konu alan “Tekrarsız” belgesellerini de ilk kez gösterime sunacak.

Green Pine Maslak iletişim!

Green Pine Maslak iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 289 72 75 olarak belirlendi. Green Pine projesinde 2. etabın 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor

ERSA 2015 Green Good Design Awards Haberi

ERSA 2015 Green Good Design Awards

Amerika'nın saygın kurumlarından “Chicago Athenaeum: Mimarlık ve Tasarım Müzesi” ile “Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi” tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Good Design Ödülleri kapsamında; Erdem Akan ve Boğaç Şimşir’in tasarladığı “Big Binder”, “Corner Table”, “Lectern” ve “Station” isimli ürünler ödüle layık görüldü. 

Sürdürülebilirliği üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA; Türkiye mobilya sektöründe bu ödülü almaya hak kazanan ilk firma oldu.


Ödüllü ürünlerden “Big Binder” evrak kutuları, tamamen geri dönüşümlü malzemelerden üretiliyor ve ofisteki fazlalıkları ortadan kaldırarak geniş çalışma alanları yaratıyor. Farklı renklerde üretilen “Corner Table” küçük masalar, ergonomik tasarımı ve modern çizgileriyle, her boyda masa, dolap ve köşeli ofis ürünüyle eşsiz uyum sağlıyor. Kütüphane ve elbise dolabını buluşturan “Station” ünitesinin yanı sıra, küçük ve sade tasarımlı bir masa...