20 / 04 / 2024

Ersal Keskin

Ersal Keskin

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul’un temmuz ayı enflasyonunda keskin artış! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2023 Temmuz’a ilişkin Ücretliler Geçinme İndeksi ve Toptan Eşya Fiyatları İndeksi verilerini açıkladı. Bu kapsamda, İstanbul’un temmuz ayı enflasyonda keskin artış dikkat çekti. İşte detaylar...

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kırıkkale Keskin TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!  

TOKİ Kırıkkale Keskin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Keskin sosyal konut projesi... 

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar için ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' dedi ve dolardaki beklentisini açıkladı. İslam Memiş'ten keskin cevap...

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Ersal Keskin Haberi

Ersal Keskin

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Taş İş Merkezi, No:2 Kat:6...