29 / 03 / 2024

Ertuğrul Kurdoğlu kim

Ertuğrul Kurdoğlu kim

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti. Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu kimdir? İşte Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu...

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu hayatını kaybetti!

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu hayatını kaybetti. Ertuğrul Kurdoğlu, Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yapmıştı...

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Ata GYO Bedri Kurdoğlu'na emanet!

Gayrimenkul varlıkları ve projelerinden oluşan çeşitlendirilmiş portföyleriyle sektörünün önde gelen şirketlerinden Ata Gayrimenkul GYO Genel Müdürlüğüne Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Kurdoğlu, Ata GYO'nun genel müdürü oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevine Bedri Kurdoğlu atandı...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediye Başkanı oldu! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Vasfi Kurdoğlu kazandı....

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

Ertuğrul Kurdoğlu kim Haberi

Ertuğrul Kurdoğlu kim

Ertuğrul Kurdoğlu kimdir?

1932 Artvin doğumlu Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti.


Ertuğrul Kurdoğlu biyografi

İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Ertuğrul Kurdoğlu 1956 yılının Haziran ayında İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 


Ertuğrul Kurdoğlu, en son olarak Ata konsorsiyumu içinde Büyük ortak olarak Atatürk Barajı projesini uygulamıştır. 1998 yılında yapımına başlanan Ertuğrul Kurdoğlu YİBO ve pansiyon binası 1999 yılında tamamlanarak eylül 1999 da hizmete girmiştir.


Ata Holding, Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yaparak iş dünyasında önemli bir yer edindi.


Ertuğrul Kurdoğlu'nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.


Ertuğrul Kurdoğlu cenaze töreni..

Türkiye'deki en büyük yatırımları arasında Ata Yatırım, Escada ve...