23 / 04 / 2024

eryaman bilgetürk evleri ödeme şartları

eryaman bilgetürk evleri ödeme şartları

Şekerbank Eryaman Bilgetürk Manzara Evleri'nde daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 1'lik faiz oranı ve 10 yıl vade imkanı sunuyor.

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

Koray GYO Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı. Erikli Evleri projesi, İstanbul'un gözde lokasyonlarından Göktürk'te inşa edilecek. Peki Erikli Evleri projesinde kaç konut var? İşte Erikli Evleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Göktürk Evleri fiyat!

Seba Göktürk Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Türk Hava Kurumu Tayyare Evleri’nin peşinde!

Türk Hava Kurumu (THK), Laleli’deki otel olarak kullanılan Tayyare Evleri’ni geri almak için Odeabank ve Keskin Holding’le görüşmelere başladı. 

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri Eryaman güncel fiyatlar!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Projede 4 oda 1 salon tipte daireler yer alıyor...

eryaman bilgetürk evleri ödeme şartları Haberi

eryaman bilgetürk evleri ödeme şartları

Ankara Eryaman'da Laçin Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Bilgetürk Manzara Evleri için Şekerbank yüzde 1'lik faiz oranı ve 10 yıl vade imkanı sunuyor. Laçin Şirketler Grubu, banka kredisi çekerek konut sahibi olmak isteyen müşterilerinin dosya ve tapu masraflarını da karşılıyor.

Detaylı Bilgi: www.lacin.com.tr

Satış Ofisi: 0 312 272 74 06 -...