28 / 03 / 2024

erzurum 2017 konut projeleri

erzurum 2017 konut projeleri

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum 1013 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi 17 Haziran'da!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 17 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Konut satışında bir milyon sınırı aşıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun, Eylül 2017 konut satış istatistiklerine göre, konut satışında en yüksek payı 23 bin 471 konutla ve yüzde 16.7 oranla İstanbul aldı. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 75.2 artarak 2 bin 236 olarak gerçekleşti.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

erzurum 2017 konut projeleri Haberi

erzurum 2017 konut projeleri


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) öncülüğünde Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 8'nci Gelişen Kentler Zirvesi 4 Ekim'de yapılmıştı. 

Zirve gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla düzenlendi. Zirveye katılan GYODER Başkanı Yetgin, “Anadolu’daki kentlerimize dikkat çekmek ve yatırım potansiyelini anlatmak istiyoruz” diye açıklama yaptı. 

Sabah gazetesinin ana basın sponsoru olduğu zirvede Erzurum'un yatırım potansiyeli konuşuldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de zirvede konut, inşaat, turizm ve sanayi alanında yeni yatırımlara hazırlandıklarını dile getirdi. 

Sekmen, bu kapsamda 2 bin konutun teslim edileceğini de aktardı. Ayrıca,  6 milyar liralık sanayi tesisi yatırımı için müracaatın geldiği dile getirildi. 

61 BİN YENİ KONUT 
Zirve için hazırlanan Erzurum Yatırım Alanları Vizyon Raporu'na göre şehirde 2023 yılına kadar 61 bin yeni konuta...