23 / 04 / 2024

erzurum asfaltlama çalışmaları

erzurum asfaltlama çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarına rağmen kentte asfalt çalışmasına başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, şubat ayında şehrin muhtelif yerlerine 700 ton sıcak asfalt dökümü yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den 214 bin ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Asfaltsız mahalle kalmayacak” talimatını hayata geçirmek için dağ-taş demeden yol yaptı, köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini asfaltladı

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il tadilat çalışmaları mecliste!

Erzurum Atlama Kuleleri'nin il turizmine katkısı ve yapılan tadilat çalışmalarının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

erzurum asfaltlama çalışmaları Haberi

erzurum asfaltlama çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarına rağmen kentte asfalt çalışmasına başladı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, şubat ayında şehrin muhtelif yerlerine 700 ton sıcak asfalt dökümü yaptı. Ana ve ara arterlerde yapılan asfalt çalışmasında yolların bakım ve onarımı da yapıldı. Fen İşleri Ekipleri, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ana arterlerde bordür ve andezit kaplama çalışmasına da başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 4 asfalt ve 4 tretuvar ekibinden oluşan 155 personelle hava sıcaklığının eksilerde seyrettiği şubat ayında asfalt döktü. Ekipler, 700 ton sıcak asfalt dökümünün yanında 1000 metre bordür ve 250 metrekare de andezit kaplama çalışması gerçekleştirdi.




Erzurum Büyükşehir...