18 / 04 / 2024

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.



Yeni sezonda Süper Lig'de top koşturacak olan Büyükşehir Belediye  Erzurumspor'un maçlarını oynadığı Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bir süre önce bakım çalışmaları başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Stadın saha zemininin havalandırması için vertikal ile kapsül çıkarma çalışması da yapılıyor. Bu işlemin ardından biçme, ekim, tohumlama ve kumlama çalışması yapılacak ve saha zemini de bakıma alınacak. 

Sezon öncesi çehresi değişecek mavi-beyazlıların maçlarını oynadığı stat, kısa süre içerisinde hazır hale getirilecek.

Stat ve tesis müdürü Yakup Çiltaş ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ekip olarak sahada gerekli çalışmaları yaptıktan sonra stadı sezona hazır hale getireceklerini söyledi.

Çalışmaların devam ettiğini dile getiren Çiltaş, "Tribünlerde yıkama çalışması yaptık. Bir çok konforu bünyesinde bulunduran stadımız 24 saat kamera sistemi ile izlenmektedir." diye konuştu.

Çiltaş, bu çalışmaların yanı sıra stada yeni eş güdüm toplantı odası ve soyunma odalarına teknik direktör odaları yapıldığını belirtti.

Bu çalışmaların da tam gaz sürdüğünü söyleyen Çiltaş, "Stat personelimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi saha zeminini yine Türkiye'nin en gözde stat zeminlerinden biri haline geçirmek için gece gündüz çalışıyor." dedi.


Geri Dön