24 / 04 / 2024

erzurum yıldızkente mesire alanı mı inşa edilecek

erzurum yıldızkente mesire alanı mı inşa edilecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor...

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

Erzurum Yıldızkent için satış sözleşmesi 19 Şubat'ta başlıyor!

Erzurum Yıldızkent’te yapılan yeni konutlarla ilgili satış sözleşmesinin 19 Şubat’ta başlayacak.

TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi!

TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığı tarafından inşa edilen TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi.

TOKİ Erzurum Yıldızkent kura çekimi 9 Ekim'de!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da bir firma tarafından mağdur edilen ailelerin mağduriyetini gidermeye çalışıyor.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel!

Erzurum Pasinler'e 5 yıldızlı termal otel yapılıyor. İhalesi tamamlanan turistik termal otelin yerinin hafriyatı alınıyor..

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Yıldızkent'e yeni cadde!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtine yeni bağlantı yolu yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde yeni bir cadde açıldı.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Erzurum Aziziye'ye dev mesire alanı yapılacak!

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin 25 dönümlük dev mesire alanı projesi için çalışmalar başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıca’yı bölgenin mesire alanı haline getirecek proje, ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

erzurum yıldızkente mesire alanı mı inşa edilecek Haberi

erzurum yıldızkente mesire alanı mı inşa edilecek


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Erzurum’ hedefi kapsamında bir yandan il genelinde ağaç ve çiçek seferberliğine devam ederken diğer yandan da yeni sosyal donatı ve mesire alanları inşa ediyor. Şehri baştan aşağı dizayn eden Büyükşehir’in ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Eski Havaalanı Yolu sonrası bu kez de Yıldızkent semtinde bulunan Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Su Arıma Tesisi’nin yanına mesire alanı yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan mesire alanı kapsamında söz konusu bölgeye 8 bin 779 metrekare çim döşenecek. Bin 143 metrekare andezit döşeme, 4 bin 9 metrekare gri renkli granit, 2 bin 741 metrekareye de bej renkli granitin döşeneceği mesire alanına 211 ağaç dikilecek ve 123 çalı grubu toprakla...