28 / 03 / 2024

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

TÜİK açıkladı! Türkiye'de trafiğe kaydı yapılan her 9 otomobilden 1 tanesi elektrikli...

Türkiye'de bu yılın ekim ayında trafiğe kaydı gerçekleştirilen her 9 otomobilden 1'i elektrikli araçlardan oluştuğu kaydedildi. Buna göre, ayda trafiğe kaydı yapılan 75 bin 494 otomobilin 8 bin 340'ını elektrikli araçlardan oluştuğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

9 bankada adeta peş peşe deprem! Yapı Kredi, Ziraat, İş, Garanti, Akbank ve 4 banka az önce tek tek duyurdu! Hemen bakın

9 bankada adeta peş peşe deprem... Yapı Kredi, Ziraat, İş, Garanti, Akbank ve 4 banka az önce tek tek duyurdu... Hemen bakın...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı! Yeni rakamı duyan resmen buz kesti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemelerindeki artışlara ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına peş peşe zam yapıldı. İşte zamlı yeni maaşlar...

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat Haberi

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı, yeni projesi için start verdi. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselecek olan proje için ön talep toplanıyor.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde hayata geçirilecek olan proje Eşbah Yapı'nın daha önce inşa ettiği projeler konseptinde olacak. 

Eşbah Yapı İkitelli projesinde 178 adet iş yerine yer verilecek. Projede ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlar yer alacak.

Ön talep avantajından yararlanılabilen Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi için satış merkezine gelerek form doldurulabiliyor. Eşbah Yapı Satış Merkezi, Bankalar Caddesi'ndeki Şeker Bank'ın yanında bulunuyor.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!
Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi henüz belli...