26 / 04 / 2024

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eset Çelik tarafından 500 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Salih Tamcı Sokak'ta kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Nagidos İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nagidos İnşaat Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özçelik tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşuk Çelik tarafından kuruldu.

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M65 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköyde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşuk    Çelik tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Özçelik tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eset Çelik tarafından 500 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Salih Tamcı Sokak'ta kuruldu. 


Esçelik İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...