26 / 04 / 2024

Esendal ve Işıklar santrali ihale teklifi

Esendal ve Işıklar santrali ihale teklifi

Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşecek!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağını söyledi. Ceylan "Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşmeli." dedi

Emlak Konut yılın ilk 10 ayında 5 bin 339 konut ve iş yeri satışı yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinde yılın ilk 10 ayında 5.339 konut ve iş yeri satışı yapıldı. 5 milyar 266 milyon 991 bin lira değerinde satış gerçekleşti.

TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. TOKİ Kayaşehir konut ve işyeri başvuruları 27 Eylül-12 Ekim'de alınacak.

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Albaraka'dan konut, arsa ve iş yeri finansmanı ürünleri!

Albaraka Türk, Türkiye’den konut, arsa ve iş yeri satın alınmasına destek olmak amacıyla "Yabancıya Konut Finansmanı", "Yabancıya Arsa Finansmanı" ve "Yabancıya İş yeri Finansmanı" ürünlerini müşterilerine sunuyor.

TOKİ bu yıl 10 bin 491 konut ve iş yerini teslim etti!

TOKİ, bu yıl 16 ilde yapımı tamamlanan 10 bin 491 konut ve iş yeri sahiplerine teslim etti. TOKİ Başkanı Turan, "Toplamda şimdiye kadar 30 bin 115 konut hedefine ulaştık" dedi.

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmelik, sivil hava ulaşımına açık heliportların yapımı ve işletimi ile ilgili usul ve esasları belirliyor.

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

TAV, Yanbu Havalimanı'nı geliştirip ve işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'ın Yanbu şehrinde bulunan havalimanının geliştirilmesi ve işletmesi için anlaştı

Konut ve iş yeri stoku canlanacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, tapu harçlarında yapılan indirimle ilgili değerlendirmede bulundu. Ağbal, "Bu düzenleme ile özellikle konut ve iş yeri stokunda piyasada bir canlanma meydana gelecek." diye konuştu.

Esendal ve Işıklar santrali ihale teklifi Haberi

Esendal ve Işıklar santrali ihale teklifi


EÜAŞ'a ait üç grup halinde toplam 5.5 MW kurulu güçte beş HES için toplam 23 teklif alındı.


Özelleştime İdaresi Başkanlığı (ÖİB), EÜAŞ'a ait toplam 5.54 MW kurulu güçte 5 akarsu santralinin üç ayrı grupta işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirmesi ihalelerine toplam 23 yatırımcıdan teklif alındığını açıkladı.


ÖİB'den yapılan açıklamada, birinci grupta yer alan Esendal ve Işıklar (Visera) santralleri için beş, ikinci grupta yer alan Kayaköy HES için 12 ve üçüncü grupta yer alan Dere ve İvriz santralleri için altı yatırımcı teklif verdi.


Üç grupta; Artvin-Esendal HES'te 0.3 MW, Trabzon-Işıklar HES'te 1.04 MW, Kütahya-Kayaköy HES'te 2.56 MW, Konya-Devrez HES'te 0.6 MW ev Konya-İvriz HES'te 1.04 MW olmak üzere toplam 5.54 MW kurulu güç...