29 / 03 / 2024

Esenler Emlak Konutları konut fiyatları

Esenler Emlak Konutları konut fiyatları

Dairelerin teslimlerinin inşaat başladıktan 900 gün sonra gerçekleşmesi öngörülen Esenler Emlak Konutları ev fiyatları ne kadar sorusuna 281 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Projede satışlar başladı...

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Esenler Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenler Emlak Konutları projesi için rayiç kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası!

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 2+1'lerin 644 bin TL’den başladığı proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 

Esenler Emlak Konutları 2018 kampanyası!

İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükselen Esenler Emlak Konutları'nda 2+1 daire fiyatları 644 bin TL'den başlıyor..

Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Emlak Konutları gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Esenler Emlak Konutları 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Esenler Emlak Konutları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa edildi. Projede fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor. Peki Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017!

Toplam 970 konut ve 23 ticari birimden oluşan Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. İşte Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017...

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2017!

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2+1'lerde 562 bin TL'den başlıyor. Esenler Emlak Konutları'nda 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Esenler Emlak Konutları konut fiyatları Haberi

Esenler Emlak Konutları konut fiyatları

Konutların 62 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Esenler Emlak Konutları ev fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Esenler Atışalanı Emlak Konutları'nın ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 0,60 faiz oranıyla 36 ay taksitlendirme yapılırken, yüzde 50 peşinatla sıfır faizle 24 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Esenler Emlak Konutları ev fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 281 bin TL'den başlıyor deniliyor.  970 adet daire ve 23 adet ticari birimden oluşan projede satış süreci başladı. 


Ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen Esenler Emlak Konutları, İstanbul Avrupa yakası Esenler-Atışalanı bölgesinde Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. 


Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Esenler Emlak Konutları Atışalanı, 1...