16 / 04 / 2024

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede daireler 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Esenler Emlak Konutları'nda son durum!

Toki kuruluşu Emlak Konut G.Y.O , Esenlerde büyük dönüşümü başlattı. Esenler Emlak Konut projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile 2+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri ile çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor.

Esenler Emlak Konut Evleri ödeme koşulları!

Toki kuruluşu Emlak Konut G.Y.O Esenler Emlak Konut daireleri, hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile talep görüyor. Esenler Emlak Konut toplam 57.000 m2 ‘lik alan üzerine planlanmış olup,2373 adet konut 55 ticari üniteden oluşuyor.

Esenler Emlak Konutları ödemeleri!

Esenler Emlak Konutları ödemeleri haberimizde yer alıyor. 900 gün sonra teslim edilecek projede daire fiyatları 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Esenler Emlak Konutları projesi!

Esenler Emlak Konutları projesi içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede fiyatlar 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişiyor.

Esenler Emlak Konutları projesinde 10 bin TL'den başlayan peşinatlar!

Dairelerin inşaat başladıktan 900 gün sonra teslim edilmesi öngörülen Emlak Konut Esenler Evleri projesinde başlangıç fiyatı 281 bin TL olarak belirlendi. Projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Esenler Emlak Konutları'nda 281 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenler Emlak Konutları projesinin finansmanında kullanılacak 970 konutun satışı, düzenlenen basın toplantısı ile başladı. 5 Ekim 2012 tarihinde başlatılan Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son noktaya gelindi.

Esenler Emlak Konutları ödeme koşulları!

Esenler Emlak Konutları ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişiyor. Dairelerin alanları 62 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor.

Esenler Emlak Konutları fiyatları ne kadar?

Esenler Emlak Konutları satışa çıktı. 900 gün sonra teslim edilecek projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Peki Esenler Emlak Konutları fiyatları ne kadar?

Esenler Emlak Konutları ödeme planı!

Esenler Emlak Konutları projesinde teslimler 900 gün sonra gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Esenler Emlak Konutları ödeme planı...

Esenler Emlak Konutları ödeme seçenekleri!

Esenler Emlak Konutları ödeme seçenekleri detayları haberimizde yer alıyor. Daireler 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim?

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Esenler Emak Konutları toplam 970 adet daire ve 23 adet ticari birimden meydana geliyor...

Esenler Emlak Konutları iletişim!

Esenler Emlak Konutları iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 281 bin TL ile 993 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Esenler Emlak Konutları satılık!

Esenler Emlak Konutları satılık daire fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. 900 günde tamamlanması planlanan projede 970 tane daire ile 23 tane ticari birim yer alıyor.

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi!

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 970 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

Esenler Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Esenler Emlak Konutları projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Esenler Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Esenler Emlak Konutları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenler Emlak Konutları projesi için rayiç kira ekspertiz değerleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası!

Esenler Emlak Konutları 2018 fiyat ve ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 2+1'lerin 644 bin TL’den başladığı proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 

Esenler Emlak Konutları 2018 kampanyası!

İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında yükselen Esenler Emlak Konutları'nda 2+1 daire fiyatları 644 bin TL'den başlıyor..

Esenler Emlak Konutları kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Emlak Konutları gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Esenler Emlak Konutları 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Esenler Emlak Konutları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı.

Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa edildi. Projede fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor. Peki Esenler Emlak Konutları kampanyası ne zaman bitiyor?

Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017!

Toplam 970 konut ve 23 ticari birimden oluşan Esenler Emlak Konutları İstanbul Esenler-Havaaalanı Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında inşa ediliyor. İşte Esenler Emlak Konutları fiyat listesi 2017...

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2017!

Esenler Emlak Konutları satış fiyatları 2+1'lerde 562 bin TL'den başlıyor. Esenler Emlak Konutları'nda 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim Haberi

Esenler Emlak Konutları ne zaman teslim

Toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyeri satışa çıkarılacağı proje kentsel dönüşüm olarak tasarlandı. Proje toplam 57 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.


Esenler Havaalanı Konutları ödeme koşulları

Projede ödemelerini 31 Aralık 2015 tarihine kadar gerçekleştirenler fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim avantajından faydalanıyor.


Emlak Esenler Konutları daire seçenekleri

Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Havaalanı Esenler Konutları yapımcı firması

Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi taşırken; Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa ediliyor.


Esenler Emlak Konutları kuraları ne zaman?

Kura çekiliş tarihi 30 Mart 2016 Perşembe günü olarak belirlendi.


Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Projedeki dairelerin teslimler 31 Mayıs 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Esenler Havaalanı Evleri iletişim

Tel: 0212...