28 / 03 / 2024

Esenler Herkes İçin Dost Kentler Atölyesi tanıtımı ne zaman

Esenler Herkes İçin Dost Kentler Atölyesi tanıtımı ne zaman

Kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlar ile sokak hayvanlarının yaşayabileceği dost kentler konularına dikkat çekilen "Herkes İçin Dost Kentler" Atölyesi, 7 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek bir panelle kamuoyuna tanıtılacak.

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altın fiyatları bugün de gündemdeki yerini koruyor. Son dönemlerde yurt dışında yaşanan gelişmelerle yön bulan altın fiyatları için bugün saat verildi.  Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun

Altında son durum merak ediliyor. Ons altın bugün 1864 dolardan işlem görürken Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun!

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Esenler Herkes İçin Dost Kentler Atölyesi tanıtımı ne zaman Haberi

Esenler Herkes İçin Dost Kentler Atölyesi tanıtımı ne zaman

Esenler Belediyesi Şehir ve Düşünce Merkezi bünyesinde bu yıl hayata geçirilen "Herkes İçin Dost Kentler" ile "Kentsel Yaşam ve Sürdürülebilirlik" atölyelerinin sonuçları kamuoyu ile paylaşılıyor.


"Herkes İçin Dost Kentler" ana kurgusuna dikkat çekerek kentlerin geleceği üzerinde bir ana hedef vurgusu yapmak, dezavantajlı grupların temel haklarına dikkat çekmek, engelsiz bir kent için en önemli kamusal mekân olan sokak ve sokak kullanımını bu gruplar özelinde değerlendirmek ve öneriler geliştirmek amacıyla yapılan 2 çalıştayın ardından "Herkes İçin Dost Kentler" Atölyesi kamuoyuna tanıtılacak. Atölyede gerçekleştirilen çalışmaların sonuçları ve elde edilen veriler de düzenlenecek bir panelle davetlilere aktarılacak.


7 EKİM'DE KADİR TOPBAŞ'TA

Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde 7 Ekim Çarşamba günü saat 09.30'da başlayacak panel, iki oturumda gerçekleşecek. Program kapsamında; kadın, çocuk, engelli ve yaşlı...