20 / 04 / 2024

esenler toki projesi

esenler toki projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 yeni konut inşa edecek. 18 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanan ihale 19 Ağustos tarihine ertelendi.

TOKİ Esenler 1. Etap 3. Bölge ihalesi yarın!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart'ta!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesini 20 Mart'ta gerçekleştirecek.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

esenler toki projesi Haberi

esenler toki projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, İstanbul Esenler'de 483 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek, 18 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanan ihale 19 Ağustos 2019 tarihine ertelendi.

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut inşa etti. 

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi 25 Şubat 2019'da 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart 2019'da, 1. Etap 3. Bölge ihalesi 18 Haziran'da gerçekleştirildi.

İhale ilanı:
İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi...