23 / 04 / 2024

Esenler yeni konut yapımı

Esenler yeni konut yapımı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm için hukuki ve ekonomik altyapının hazır olduğunu ve bu doğrultuda riskli evlerde yaşayan vatandaşların kentsel dönüşüm için fedakârlık yapması gerektiğini dile getirdi.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'a 1040 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına aralıksız devam eden TOKİ İstanbul'da Esenler ve Başakşehir'de yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerde toplam 1040 inşa edilecek. 

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarını hızla sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 427 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler'de 427 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 277 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler Oruçreis projesi için düğmeye bastı...

TOKİ'den İstanbul'a 465 yeni konut müjdesi!

İstanbul'da 465 yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2 yeni proje için düğmeye bastı. Projeler Şile ve Esenler'de hayata geçirilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 475 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler 1. Etap, 3. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'a 958 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 958 adet yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den İstanbul'a 475 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut geliyor!

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut inşa edilecek.

Esenler Emlak Konut Evleri’nin ödeme planı yenilendi!

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O, Esenler projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile satış rekorları kırıyor. İşte Esenler Emlak Konut Evleri'nin yeni ödenme şekilleri...

Yeni konut fiyatları bir yılda 8.35 arttı!

REIDIN Gayrimenkul ve Gayıimenkul Yatırını Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan 'Yeni konut Fiyat Endeksi'ne göre yeni konut fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.35 artış meydana geldi.

Esenler yeni konut yapımı Haberi

Esenler yeni konut yapımı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2012 yılında başlatılan kentsel dönüşüm seferberliğinin ilk adresi olan Esenler’de neler yapmayı planladıklarından bahsetti. 

Yeni Akit Gazetesi'nden Mehmet Safa Canat ve Hasan Canat'ın haberine göre; “Kentsel dönüşüm hukuki, ahlaki, kültürel, fiziki ve ekonomik boyutu olan bir süreçtir’’ diyen Göksu, ‘’Bu süreç tamamlandığı zaman kentsel dönüşüm gerçekleşmiş olur. Bugün kentsel dönüşüm sadece fiziki değişiklik olarak algılanıyor. Şehirler kendi içerisinde bir aşama geçirirler. Önce sosyal ve kültürel değişim yaşanır, sonra mekânsal değişim yaşanır. Eğer şehirlerde kültürel ve sosyal değişim olmadan mekânsal değişime giderseniz mekânı tahrip edersiniz. Ama sosyal ve kültürel değişimden sonra şehirler değişmeye başlarsa o zaman mekânı inşa edersiniz. Birinde mekânı tahrip edersiniz, diğerinde mekânı inşa edersiniz. Kentsel dönüşümü tek boyutlu...