18 / 04 / 2024

Esenpark Plaza fiyatları

Esenpark Plaza fiyatları

BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığıyla hayata geçirilen Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Esenpark Plaza projesi İstanbul Esenyurt' ta hayata geçiriliyor...

Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 140 bin TL'den başlıyor!

Esenpark Plaza BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 140 bin TL'den başlıyor...

Esenpark Plaza'da 140 bin liraya: 40 ay vadeyle!

BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığı tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Esenpark Plaza projesinin ofis fiyatları minimum 140 bin liradan başlıyor. Projede 40 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları!

Tek Merve Plaza Sitesi fiyatları kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 74 konuttan meydana gelen projede konutların dışında ofisler de yer alıyor. 

Tek Merve Plaza Sitesi'nde 450 bin liraya! Yeni proje!

Konut ve ofislerden meydana gelen Tek Merve Plaza Sitesi'nde toplamda 74 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyat!

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmir Bayraklı'da yer alan Gümüş Plaza Optimus projesinde 80 ofis ve 3 dükkan bulunuyor...

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 80 adet lüks ofisten oluşuyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Mia Plaza Gaziemir'de yükseliyor!

Gaziemir Mia Plaza'da 100 metrekare alana sahip ofislerin fiyatları 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kredi imkanı ile ofis sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Akyapı Plaza 34 iletişim!

Akyapı Plaza 34 iletişim için 444 87 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fiyatların henüz netleşmediği projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza yer alıyor.

Loft Up Tatar Yapı fiyatları!

Loft Up Tatar Yapı fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje ofis, plaza ve konutlardan meydana geliyor.

Varyap Plaza Pendik'te yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı!

Varyap Plaza Pendik'de 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 30 adet dairede yüzde 25 indirim sağlanıyor. Varyap Plaza Pendik’te ofis fiyatları 240 bin TL'den, Varyap Meridian’de ise 310 bin TL’ den başlıyor.

Verapol Plaza Ofisleri fiyatları!

Verapol Plaza Ofisleri 82 metrekare, 88 metrekare ve 125 metrekare alanlardan oluşuyor. İzmir İli Bayraklı İlçe' sinde yükselen proje toplam 42 adetten oluşuyor. Verapol Plaza Ofisleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Esenpark Plaza fiyatları Haberi

Esenpark Plaza fiyatları

Esenpark Plaza projesinde 20 mağaza ve 48 ofis yer alıyor. BTC İnşaat ve MG Proje imzası taşıyan Esenpark Plaza'da yer alan mağazaların alanları 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında, ofislerin alan büyüklükleri ise 72 metrekare ile 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2 bin 770 metrekare alana sahip Esenpark Plaza İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. 6 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan  Esenpark Plaza Bahçeşehir’in batısında, Avcılar’ın güneyinde konumlanıyor. 


Esenpark Plaza'da ofisler 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin TL'den başladığı Esenyurt Esenpark Plaza'nın ödeme planı kapsamında yüzde 15'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutar için firma bünyesinde faizsiz bir şekilde 40 ay boyunca taksitlendiriliyor.



Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Esenpark Plaza konum olarak hastanelere...